Vahaus


Normaali vahaus suositellaan tehtäväksi ainakin kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Keväällä suojaamaan mm. auringon UV-haitoilta ja ennen talvea suojaamaan mm. tiesuolalta.

Vaha antaa maalipinnalle syvän ja näyttävän kiillon. Vahauksella voidaan saavuttaa syvä väri, joka saa pinnan näyttämään uuden veroiselta. Vahaus myös täyttää pinnalla olevia pieniä naarmuja.

Suojaava vahapinta tekee auton säännöllisemmästä hoitamisesta helpompaa. Lika ei kiinnity pintaan yhtä voimakkaasti ja lika irtoaa pestessä helpommin.

Vaha muodostaa ylimääräisen kerroksen maalipinnan ja muiden pinnoitteiden päälle. Näin se ehkäisee UV-säteilyn, ilmansaasteiden, maantielian, hyönteisten ja muiden ulkoisten tekijöiden vaurioita auton pinnalle.

Snow

Ennen

Forest

JälkeenPinnoitteet


Kestopinnoitteet ovat pelkkää vahausta kestävämpi ja pitkäaikaisempi ratkaisu auton suojaamiseen. Kestopinnoitteilla, nanopinnoittella ja keraamisilla pinnoitteilla tarkoitetaan polymeeripinnoitteita, jotka muodostavat tiiviin, kovan ja joustavan suojaavan kerroksen auton maalipinnalle.

Pinnoitteen käyttöikä voi olla useita vuosia hyvin huollettuna. Se on siis vahausta paljon pitkäaikaisempi ratkaisu. Kestopinnoite on vahaukseen verrattuna kalliimpi vaihtoehto mutta yhden käsittelyn hyödyt kestävät paljon pidempään.

Pinnoite muodostaa tiiviin ja kestävän kerroksen maalin päälle. Se luo vaikuttavan ja kestävän kiillon jo sinällään, mutta tekee myös arkisesta huollosta helpompaa. Koska pinnoite on vesitiivis, se hylkii erilaisia lian lähteitä, mm. maantielikaa, lintujen jätöksiä ja happosateita. Se tekee pesemisestä ja vahaamisesta huomattavasti helpompaa ja auttaa pitämään auton uuden veroisen näköisenä pitkään.

Kova suojakerros myös estää erilaisten maali- ja metallipintaa vahingoittavien elementtien pääsyn lävitseen. Se suojaa autoa UV-säteilyltä, saasteilta, ruosteelta ja erilaisilta kemiallisilta lioilta. Kova pinta suojaa myös tiettyyn rajaan saakka hienolta naarmuuntumiselta.

Snow
Forest


©2020 KuuselaITSolutions